Basebollkeps 47 märke mlb New York Yankees

Basebollkeps 47 märke mlb New York Yankees

355,24 kr

266,43 kr

-25%
Få stil från MVP med basebollkepsen New York Yankees från 47 Brand. Representera ditt favoritlag med stolthet.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras på 24 timmar

Beskrivning

Basebollkeps 47 märke mlb New York Yankees

Basebollkepsen New York Yankees MVP från 47 Brand är en viktig accessoar för alla fans av Yankees från New York. Kepsen är tillverkad av högkvalitativa material och är både snygg och bekväm.

Med lagets ikoniska logotyp är denna keps ett utmärkt sätt att visa ditt stöd för Yankees. Oavsett om du går på en match på stadion eller promenerar runt i stan, kommer den här kepsen att ge dig en avslappnad, sportig look.

Basebollkepsen New York Yankees MVP är utformad för att passa alla storlekar tack vare det justerbara fästet baktill. Den har också broderade öljetter för ventilation, så att du kan hålla dig sval och bekväm i varmt väder.

Denna keps är inte bara perfekt för fans av Yankees, den är också ett perfekt val för alla basebollfans. Den klassiska, tidlösa stilen gör den till en mångsidig accessoar som kan bäras till vilken outfit som helst.

Var en del av laget genom att stolt bära New York Yankees MVP basebollkeps från 47 Brand. Den är ett måste för alla basebollfans och ett utmärkt tillskott till din Yankees merchandising-samling. Så vänta inte längre, skaffa din idag och visa din kärlek till Yankees med stil!

Mer information

Varumärke 47Brand
Tillverkarens SKU B-MVPSP17WBP-BKC
Färg svart2
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Team New York Yankees
Antal per produkt 1