Inomhusskor Peak PC AH24 AW 2

Inomhusskor Peak PC AH24 AW 2
Börjar på: 1 657,76 kr
Släpp loss din potential med Peak PC AH24 AW 2 basketskor. Bekväma, säkra och högpresterande - de är dina bästa allierade på planen.
Franska storlekar som standard
Börjar på: 1 657,76 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Inomhusskor Peak PC AH24 AW 2

Ett instrument för prestanda
AW2 är en sko med låg ovandel som ger dig total rörelsefrihet. Elle är inte mindre säker för det: TPU-inlägg i den yttre framfoten och hälen ger dig stenhård stabilitet. Den syntetiska ovandelen och två halkskydd i hälen ser också till att fötterna sitter perfekt fastkilade i skon. Yttersulan har fiskbensgrepp i mellanfoten och multidirektionellt grepp i framfoten och hälen.
En innovativ structure
Ett unikt system som kallas "Three Core" har införlivats i skon. Vad är konceptet? En unik mellansula som består av 3 överlagrade teknologier: "P-Ultralight"-dämpning upptill och "Taichi"-dämpning nedtill. En "Foothold+"-kolfiberplatta är placerad mellan de två skummaterialen. Dess syfte? Att absorbera tous stötar under hopp och acceleration, och sedan ge dig en omedelbar känsla av propulsion, som en katapult. Energiöverföringen mellan dessa 3 lager garanterar dig 2 saker: den oöverträffade explosivitet som du ständigt kommer att uppvisa och minskad muskeltrötthet i fot och ben.
Personliga distinktioner
AW2 genomsyras av historien omAndrew Wiggins för att framhäva skons personliga karaktär. Förutom hans logotyp på TPU-hälinsatsen har skon personliga element som är kopplade till Mapple Jordan, t.ex. Wiggins signatur på snöröglan och hans nummer 22 på ovansidan av tungan och remmen bak på skon. Wiggins vill också hylla sin familj och påminna om sin vinnande karriär medautres på yttersulan.

Mer information

Varumärke Peak
Tillverkarens SKU ET41017A-22
Färg vit
Färg Vit
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Andrew Wiggins