Ryggsäck Jordan Jam Air Patrol

Ryggsäck Jordan Jam Air Patrol

710,47 kr

532,85 kr

-25%
Upptäck ryggsäcken Jordan Jam Air Patrol, perfekt för fans av varumärket Jordan. Beställ den nu!

Endast 1 kvar

Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras på 24 timmar

Beskrivning

Ryggsäck Jordan Jam Air Patrol

Ryggsäcken Jordan Jam Air Patrol är ett måste för tous fans av varumärket Jordan. Med sin unika stil och överlägsna kvalitet är den perfekt för att bära tous dina vardagliga nödvändigheter.

Ryggsäcken är tillverkad av det berömda varumärket Jordan och förkroppsligar varumärketesprit genom att kombinera modern design och slitstark prestanda. Den ikoniska Jordan -logotypen finns på framsidan av väskan, så att du kan visa din kärlek till varumärket vart du än går.

Ryggsäcken Jordan Jam Air Patrol har ett antal fack som hjälper dig att hålla ordning på dina tillhörigheter. Det finns ett stort huvudfack för dina kläder, böcker eller laptop, samt framfickor för mindre föremål som telefon och nycklar. De vadderade, justerbara axelremmarna gör dessutom att du sitter bekvämt hela dagen.

Ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material och är både slitstark och léger. Oavsett om du använder den för att gå till skolan, jobbet eller gymmet kommer ryggsäcken Jordan Jam Air Patrol att vara din trogna följeslagare på alla dina äventyr.

Med sin moderna design och exceptionella komfort är Jordan Jam Air Patrol ryggsäcken ett måste för tous fans av varumärket Jordan. Så vänta inte längre, lägg vantarna på denna trendiga och praktiska ryggsäck nu för att komplettera din samling av Jordan produkter.

Mer information

Varumärke Jordan
Tillverkarens SKU MA0924-023
Färg marinblå
Färg Blå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen