Varumärken NBA: textilier, bollar och accessoarer

Upptäck ett exklusivt utbud av officiella NBA merchandise från de mest kända varumärkena: Mitchell & Ness, New Era, Wilson. Vi erbjuder ett brett urval av tröjor, kepsar och accessoarer för att representera ditt favoritlag med stil.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Upptäck NBA Collection på Basket-Center.fr

NBA är inte bara en liga, det är ett sätt att leva. För basketfans finns det inget som slår känslan av att bära färgerna och logotypen för sin favoritfranchise. På Basket-Center.fr kan du fördjupa dig i världen av NBA med vårt breda utbud av officiella produkter.

Ett stort urval av artiklar NBA

Oavsett om det är tröjor, shorts, skor, kepsar eller mössor, har vi allt du behöver för att stolt visa din lojalitet på NBA. Återupplev ikoniska basketögonblick varje gång du bär en produkt från vår NBA kollektion.

  • Tröjor: Från Michael Jordan till LeBron James, via Larry Bird, hitta tröjor från de legender som har präglat historien om NBA.
  • ShortsTröjor: Perfekt för en match med vännerna eller bara för att koppla av, våra shorts NBA tröjor återspeglar passionen för spelet.
  • Skor: Följ i de storas fotspår med vårt utbud av skor NBA, som kombinerar komfort och stil.
  • Mössor och kepsar: Oavsett om det är högsommar eller djup vinter kan du visa din kärlek till NBA med våra snygga mössor och kepsar.

Mitchell & Ness

Upptäck det tidlösa arvet från Mitchell & Ness genom vår exklusiva kollektion. Med en distinkt blandning av retrostil och modern innovation fängslar våra produkter både basket- och modeentusiaster. Från autentiska tröjor till ikoniska kepsar, varje plagg förkroppsligaresprit av NBA och dess legender. Våra Mitchell & Ness-produkter är tillverkade med oöverträffad känsla för detaljer och exceptionell kvalitet och hyllar basketens historia samtidigt som de ligger i framkant av dagens trender.

New Era

Utforska den distinkta världen av New Era med vår kollektion av merchandise. Från ikoniska ke psar till trendiga designer, varje produkt förkroppsligaresprit av street culture och sport. Med omsorg om detaljerna är våra New Era produkter utformade för att hjälpa dig att sticka ut med stil, oavsett om det är på planen eller på gatan. Dyk ner i ett brett utbud av kepsar , kläder och accessoarer och upptäck hur New Era omdefinierar branschstandarder med sitt engagemang för innovation och kreativitet.

Wilson

Upptäck basket i toppklass med Wilson. Vår kollektion av artiklar kombinerar prestanda och hållbarhet för att tillgodose behoven hos spelare på tous nivåer. Från officiella basketbollar till träningsutrustning, varje Wilson -produkt är utformad med noggrann uppmärksamhet på detaljer och exceptionell kvalitet. Dyk in i basketens värld med tillförsikt och vet att du har den bästa utrustningen vid din sida för att hjälpa dig att uppnå dina mål på planen.