Knäbyxor för kvinnor Under Armour taille haute

Knäbyxor för kvinnor Under Armour taille haute

Börjar på: 480,21 kr

439,99 kr

-8%
Upptäck dina nya taille haute Under Armour damshorts, bekväma och högpresterande för din sportträning!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 480,21 kr

439,99 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Knäbyxor för kvinnor Under Armour taille haute

Upptäck den ultimata komforten och prestandan med damkorsetten Under Armour taille haute. Shortsen tillverkas av det världsberömda sportmärket Under Armour och är speciellt framtagna för kvinnor som vill kombinera stil och funktionalitet i sin träning. Oavsett om du är en erfaren idrottare eller nybörjare kommer den här shortsen att vara din bästa allierade för att uppnå dina mål på fitness.

Under Armour taille haute bibtights för damer är tillverkade av högkvalitativa material för optimal komfort och hållbarhet. Det mjuka, stretchiga tyget formar sig perfekt efter din kropp, för en åtsittande passform som inte är för tight. Den elastiska taille haute ger perfekt passform och gör att du kan röra dig fritt utan att behån glider eller klämmer.

Moisture Transport System-tekniken frånUnder Armour transporterar effektivt bort svett från huden så att du håller dig sval och torr under dina mest intensiva träningspass. Inget mer obehag på grund av svett, med dessa shorts kommer du att hålla dig torr och bekväm under hela ditt pass.

Förutom att vara bekväma ultra är Under Armour taille haute damshorts också mycket snygga. Den smickrande skärningen framhäver dina kurvor, medan Under Armour -logotypen på benet ger en modern, sofistikerad touch till din outfit. Oavsett om du bär den för ett pass på running, yoga eller för styrketräning, kommer du alltid att se bäst ut i dessa shorts.

Shortsen finns i en rad trendiga färger och passar alla smaker och alla sportoutfits. De är också perfekta för vardagskläder, oavsett om du är på väg till gymmet eller njuter av en avkopplande dag hemma. Dess mångsidighet gör den till ett måste i din sportgarderob.

Kort sagt är Under Armour taille haute Women's Short det perfekta valet för kvinnor som vill kombinera komfort, prestanda och stil i sin träning. Oavsett om det är för dina sportpass eller en avslappnad outfit, kommer dessa shorts att vara din bästa allierade för att få dig att känna dig bekväm och självsäker. Så vänta inte längre, lägg till den i din kollektion nu och upptäck det bästa av sport med Under Armour.

Mer information

Varumärke Under Armour
Tillverkarens SKU 1365334-001
Färg svart/vit
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)