Basketutrustning

Här är vår katalog med produkter som är nödvändiga för basket-ball. skydd, korgar, väskor, vård, näring... Basket-Center erbjuder dig ett brett utbud av utrustning från de bästa varumärkena som finns på banorna i NBA: adidas Nike , McDavid, Blindsave, Rehband, New Era och många flerautres !

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Den utrustning du behöver för att spela basket

Att spela basket kräver mycket mer utrustning än du kanske tror. Om du vill njuta av perfekt komfort under dina matcher eller träningspass kan du ta en titt på våra olika erbjudanden för att höja din nivå på planen.

Ta reda på mer om vår basketutrustning, från tillbehör och skyddsutrustning till väskor och nutrition. Se även vårt urval av den bästa basketutrustningen och de bästa varumärkena.

Vilken basketutrustning ska jag välja?

Nu när du har tagit reda på vilka skor du ska ha, vilka kläder du ska ha och vilken storlek på boll som passar dig. Nu ska du ta reda på vilken utrustning du behöver för att spela basket ordentligt.

Utrustning : Vilket skydd ska du välja för basket?

Basketball är långt ifrån en kontaktsport. Men stötar mellan spelare är mycket vanliga och kan till och med leda till blåmärken.

Fysiska slag i basket uppstår i allmänhet i försvaret under korgen.

För att skydda dig och göra det lättare att försvara dig rekommenderar vi att du skaffar några skyddslösningar:

 • Underarms- och armskydd skyddar armbågen och armen från stötar.

 • Knäskydd skyddar knäna.

 • Skyddskläder för att skydda över- och underkroppen .

 • Denna kompressiva skyddsutrustning är bekväm och slitstark och hjälper dig att känna dig mer bekväm i dina dueller under avgörande matcher!

  Vi rekommenderar följande märken:Mc David, Spalding,Blindsave,Rehband och Shock Doctor.  Utrustning : Svamparmband och pannband för basket

  PortSvamparmbandär utformade för attabsorbera svett durant efter ansträngandefysisk ansträngning. Dessutom kan du torka dig om pannan när svetten blir för stark, så att du kan hålla fokus durant .

  Lätt att komma åt och billiga, du hittar en rad svamparmband från dina favoritmärken på basket-center.co .uk!

  Deteffektivaste sättet att minska svett i pannan är med ett pannband. Eftersom de täcker en del av pannan begränsar de uppkomsten av svett.


  Och glöm inteatt när du spelar basket ska du alltid ha rätt kläder: shorts, T-shirt, strumpor och naturligtvis ett par bra skor, så att du är så bekväm som möjligt på planen.