Textil basket

Upptäck hela textilutbudet i denna kategori. Här hittar du alla kläder du behöver för att utöva din favoritsport: basket. Hitta rätt basketkläder för alla typer av situationer: uppvärmning, träningspass eller till och med tävlingar!

Denna kategori erbjuder en välfylld garderob för män, kvinnor och barn, så att du kan spela under bästa möjliga förhållanden.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kläder för basket


Hur väljer du dina basketkläder?

Om du precis har börjat med basket eller behöver uppdatera dina kläder får du här några råd om hur du väljer rätt basketoutfit.

Oavsett om du är man eller kvinna har du två valmöjligheter för överdelen av din outfit: en ärmlös topp eller en t-shirt med ärmar. Om du vill hålla axlar och armar fria rekommenderar vi en topp för överkroppen. Dessutom, om du behöver byta färg eller stil durant ditt träningspass, kommer ett vändbart lin ne att vara en perfekt match.

Vissa föredrar också att ha axlarna täckta när de spelar, så vi rekommenderar att du anpassar dig beroende på din basketstil. På outdoor behöver du ett tjockare tyg, till skillnad från inomhus där temperaturen gör det möjligt att använda mycket lättare material. Långärmade T-shirts kan också användas vid kallare väder durant en basketmatch på outdoor.

Textilier: välj dina shorts för basket

För underkroppen är shorts ett måste. Oavsett om du är proffs eller amatör, eller om du är man, kvinna eller barn.

Smidiga, löst sittande shorts är nödvändiga för att underlätta rörelserna på planen.

Upptäck hela vårt sortiment av shorts genom att klicka här.

Textilier: välj dina basketstrumpor

Basketstrumporball är en mycket viktig del av textilen som ofta underskattas. De ger foten komfort under träningen och transporterar bort svett. De är också viktiga för att skydda fötterna mot blåsor och autres små blåmärken som orsakas av ansträngning eller en dålig basketsko.

Här är de olika strumpor vi rekommenderar för att du ska känna dig bekväm på planen: mid-low strumpor, mid-calf strumpor eller knähöga strumpor.

Kläder utanför planen

Efter ett träningspass är det naturligtvis ingen bra idé att ha samma kläder som du hade på durant. I den här kategorin hittar du de olika träningsoveraller och jackor som du behöver byta till efter matchen!

Håll dig i framkant av sporten även utanför planen med vårt urval av court, Mitchell & Ness, Spalding,Nike,adidas och många andraautres varumärken som väntar på dig på Basket-Center.