Nyheter om basket

I den här kategorin hittar du ett brett urval av de senaste basketnyheterna -ball! Håll dig i framkant av sporten på planen med nya par skor, den senaste skyddsutrustningen, nya textilier och de senaste bollarna. Mitchell & Ness, Spadling, Nike och många andraautres varumärken väntar på dig på Basket-Center.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Nouveautés Basketball

På Basket-Center vill vi ge dig det senaste inom basketutrustning ! Skor, kläder, skyddsutrustning,bollar, etc . Kolla in vårt urval avnya produkter!

Det senaste inom Basketskor

AdidasUnder Armour, Nike,Peak och dussintals märken finns i avsnittet med nya produkter! För att nå en spelnivå som är värdig de bästa,autres använd professionella basketspelaresskor: Jeff Harden (adidas ), Damian Lillard (adidas ), Lou williams (Peak ), Andrew Wiggins (Peak ). Varumärkena erbjuder dig olika tekniker för att ständigt förbättra din prestation. Peak och dess Taichi-teknik minskar stötar och förbättrar stötdämpningen samtidigt som den garanterar optimal komfort.

Ta en titt på vårt utbud av basketskor för att upptäcka alla våra nya produkter och tekniker som tar dig till toppen!

Nya kläder för basket

En ny säsong innebär nya produkter! Vi uppdaterar regelbundet våra nya basketkläder så att du kan dra nytta av den senaste tekniken när det gäller kläder. Året runt hittar du allt du behöver för basket: tröjor, polos, shorts, byxor, strumpor, etc .Under ArmourMitchell & Ness, Peak,Nike,adidas: mer än ett dussin varumärken väntar på dig i detta urval .Chigago Bulls, Heat de Miami, Raptors de Toronto, Lakers de Los Angeles: du kan också få de senaste tröjorna från ditt favoritbasketlag för att stödja dem med stil. Och eftersom vi också tänker på ditt liv som volleybollspelare utanför planen, kolla in vårt breda utbud av kläder lifestyle.New Era , adidas, Nike och många andra märkenautres !

Nya basketbollar

Kolla inde senaste basketbollsmodellerna , ett viktigt tillbehör för att utöva din favoritsport! Köp de senaste basketbollarnaför träning eller tävling . Naturligtvis kan du också köpabolltillbehör som väskor och uppblåsningspumpar. Köp de senaste basketbollarna från Spalding, världens bästa basketboll, för perfekt kontroll och exceptionell spelkomfort. Du hittar också de berömda Wilson bollarna . Det finns också bollar för de minsta junior perfekt för nybörjare och skolor.

Nya basketskydd

För att du ska kunna ge allt på planen är det viktigt att skydda armbågar, knän, vrister och så vidare. Här hittar du de senaste basketskydden från dina favoritmärken: CraftBlindsave, McDavid,Nike, och många flerautres! De senaste färgerna för Nike sleeve eller den senaste tekniken för BV Sport benskydd , upptäck vårt urval av nya basketskydd. Oavsett om du är ung eller gammal, nybörjare eller en erfaren basketspelare, kommer du säkert att hitta det du letar efter!

Ny utrustning

Vi har valt ut detsenaste inom baskettillbehör för att se till att du är så välutrustad som möjligt! ryggsäckar, bollväskor, resväskor: ta dig runt lättare med våra olika bagageprodukter. Du hittar också viktiga tillbehör som sandaler och handdukar, samt vattenflaskor, vårdprodukter och näringsämnen.