Om oss?

Välkommen till Basket-Center, din destination för basketfans och NBA-fanatiker. Som en del av Spacefoot-familjen, en pionjär inom sport e-handel, började vår resa med en orubblig passion för basket och utvecklades till en enastående upplevelse för alla som älskar spelet.

Historiens Basket-Center startade 2018 med vår kärlek till intensiteten och energin i basket. Denna passion omvandlades till en omfattande kollektion högkvalitativa produkter, från prestandasneakers till autentiska matchtröjor och oumbärliga tillbehör. Idag är vi stolta över att presentera vårt specialiserade sortiment som täcker ett brett utbud av basketutrustning och förbinder oss helt till våra kunders nöjda kundupplevelse.

Vårt lager, idealiskt beläget i Montlouis-sur-Loire (37), är navet i vår verksamhet och rymmer över 500 000 produkter från mer än 5 000 välkända varumärken som noggrant lagras och levereras till hela Europa. Vårt kontor i Levallois-Perret rymmer ett erfaret team av försäljningsexperter med ett enda mål - att ständigt förbättra din onlineshoppingupplevelse genom att erbjuda ett enastående utbud av basketutrustning för att förbättra din prestation på planen.

Våra värderingar, som djupt präglar vår företagskultur, leder vår resa. Ambitionen är vår drivkraft som driver våra ansträngningar att erbjuda det bästa till våra kunder, medan vi främjar teamwork och arbetar tillsammans för att säkerställa en enastående kundupplevelse. Vårt framgångssaga stärker bara vårt åtagande att ständigt söka innovationer och utmana gränserna för e-handeln, alltid strävan efter att erbjuda en oöverträffad upplevelse för dig.

Framtiden för Basket-Center ser mycket lovande ut. Vi har ambitiösa planer för en internationell expansion som kommer att omfatta över 20 länder runt om i världen. Vårt mål är att revolutionera online shopping-upplevelsen genom att ständigt utmana gränserna, för att erbjuda dig ett oslagbart urval av basketutrustning och relaterade produkter.

Hos Basket-Center, vår mission är klar och tydlig: att förse dig med den ultimata utrustningen för att optimera din prestation på planen, samtidigt som du sparar tid och pengar. Oavsett om du letar efter toppmoderna basketskor, officiella NBA-tröjor eller oumbärliga tillbehör, har vi allt du behöver för att uttrycka din passion för spelet.

Tveka inte längre! Bli en del av Basket-Center-universumet i Spacefoot-galaxen och upptäck en ny dimension av excellens inom basket och NBA-världen.