Fysiskt underhåll

fitnessUpptäck vår kategori för fysiskt underhåll för basketspelare, med utrustning, tillbehör för kroppsbyggnad och råd om hur du optimerar din fysiska kondition och prestation på planen.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Fysiskt underhåll

Utforska vår kategori för amatör- och professionell basket, med ett brett urval av utrustning och råd för att förbättra din kondition och prestanda på planen. Detta gör att du kan motstå fysisk kontakt från motståndare och dominera planen. tous Vi erbjuder olika underkategorier för att tillgodose dina behov:

 • Running endurance Skor, kläder och tillbehör för att förbättra din och din prestationsförmåga under det sista kvartalet.
 • Konditionsträning: Konditionsträningsutrustning som löpband och motionscyklar för att stärka ditt kardiovaskulära system.
 • Viktträning: Hantlar, viktmaskiner och tillbehör för att utveckla din styrka och kraft.
 • Nutrition:Näringsprodukter, kosttillskott och energidrycker för att optimera din idrottsnutrition.
 • Crossfit: Kettlebells Hopprep, hopprep och pull-up-stänger för intensiva och mångsidiga träningspass som förbättrar din allmänna kondition.
 • Yoga yogaMattor: , block och tillbehör för att förbättra din flexibilitet, balans och mentala fokus.

enduranceOavsett om du vill förbättra din kondition, stärka ditt kardiovaskulära system, utveckla din styrka och explosivitet, optimera din kost eller öka din flexibilitet, erbjuder vår kategori förfysiskt underhåll allt du behöver för att utmärka dig på basketplanen.