Leggings för kvinnor Under Armour 7/8 taille haute

Leggings för kvinnor Under Armour 7/8 taille haute

Börjar på: 540,24 kr

512,02 kr

-5%
Upptäck den oöverträffade komforten och stilen hos leggings Under Armour 7/8, för en feminin och sportig silhuett.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 540,24 kr

512,02 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Leggings för kvinnor Under Armour 7/8 taille haute

legging Under Armour 7/8 taille haute för damer är ett måste för alla aktiva, stilmedvetna kvinnor. Designad av det kända märket Under Armour, denna legging kombinerar perfekt komfort, prestanda och elegans.

Denna legging är tillverkad av högkvalitativa material och har en smal passform och en hög midja som perfekt följer kvinnokroppens kurvor. Längden 7/8 ger den en modern och trendig look look, samtidigt som anklarna kan andas. Perfekt för alla sportaktiviteter, men också för avslappnad vardagsanvändning.

Tack vare HeatGear-tekniken transporterar denna legging effektivt bort svett för att hålla dig torr och sval under dina mest intensiva träningspass. Dessutom garanterar det stretchiga, slitstarka tyget total rörelsefrihet och oslagbar hållbarhet.

Designen på denna legging är också noggrant genomtänkt, med platta sömmar för att förhindra skav och ett mjukt elastiskt midjeband för perfekt passform. Den snygga svarta färgen är lätt att matcha med vilken outfit som helst, medan Under Armour -logotypen på benet ger en extra touch av stil.

Oavsett om du gillar löpning, yoga, styrketräning eller bara letar efter en bekväm och snygg legging för dina hektiska dagar, kommer Under Armour 7/8 taille haute women's legging att vara din allierade i valet. Låt inte tråkiga, opraktiska kläder förstöra din prestation och din look, välj denna legging Under Armour och njut av oöverträffad komfort och elegans. Beställ den nu och se själv varför detta märke är så populärt bland idrottskvinnor över hela världen.

Mer information

Varumärke Under Armour
Tillverkarens SKU 1365335-001
Färg svart/vit
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)