Balansera tegelstenar RollerBone (x2) [Storlek 35x15x11 cm]

Balansera tegelstenar RollerBone (x2) [Storlek 35x15x11 cm]

489,09 kr

417,48 kr

-15%
Förbättra din balans och stärk din kropp med dessa balansklossar RollerBone. Ett oumbärligt tillbehör för din kvalitetsträning!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Balansera tegelstenar RollerBone (x2)

Upptäck det roligaste sättet att förbättra din balans med setet med 2 balansklossar RollerBone! Denna revolutionerande produkt har designats av det välkända varumärket RollerBone och är perfekt för sportentusiaster och fitness. Till skillnad från autres balansutrustning erbjuder dessa balansklossar en unik och dynamisk upplevelse tack vare sin rullform. Oavsett om du är nybörjare eller expert kommer du att bli överraskad av de många fördelarna med dessa balansklossar.

Dessa RollerBone klossar är perfekta för helkroppsträning och ger dig möjlighet att träna balans, koordination och styrka. Du kan använda dem för en mängd olika övningar som yoga, styrketräning, rehabilitering eller helt enkelt för att förbättra din förmåga att hålla balansen. Den kompakta och lätta designen gör dem dessutom enkla att bära med sig och använda överallt.

Oavsett om du är professionell idrottare eller amatör på fitness är dessa RollerBone balansklossar ett utmärkt komplement till din träningsrutin. De erbjuder inte bara en fysisk utmaning, utan även en mental sådan genom att hjälpa dig att fokusera och få kontakt med din kropp. Med dessa balansklossar kan du fortsätta att utvecklas och uppnå dina mål på fitness.

Balansklossarna är tillverkade av högkvalitativa material och är hållbara och byggda för att hålla länge. Dessutom ger deras halkfria yta dig maximal stabilitet så att du kan träna helt säkert. Så varför vänta? Lägg till setet med 2 balansklossar RollerBone till din sportutrustning nu och upptäck glädjen i att träna din balans på ett roligt och effektivt sätt!

Mer information

Varumärke RollerBone
Tillverkarens SKU 15516
Färg svart
Färg Svart
Storlek 35x15x11 cm - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 2