Löpband DKN Technology Roadrun [Storlek 188x90x141 cm]

Löpband DKN Technology Roadrun [Storlek 188x90x141 cm]

21 975,67 kr

16 713,86 kr

-24%
Förbättra din träning med löpbandet DKN Technology Roadrun - spara energi med den tysta, högpresterande 2,8-motorn hp!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Löpband DKN Technology Roadrun

Minskad energiförbrukning: Den tysta motorn med en kontinuerlig effekt på 2,8 hk och en toppeffekt på 4,5 hk minskar energiförbrukningen med 40%.
RoadRun-i är ett av de tystaste och mest flexibla löpbanden på marknaden.
Stötdämpning och stöd vid varje steg ges av det progressiva stötdämpningssystemet, medan det integrerade hydrauliska stötdämpningssystemet minskar stötar vid gång.
Påverkan på leder och ligament minskas med 15% jämfört med löpning på väg.
Den extra breda, 53 x 148 cm långa löpytan är utrustad med ett 3,3 mm tjockt ortopediskt löpband som ger en perfekt balans mellan dämpningen och ytan på sol. Effekten är densamma som att gå på gräs.
Med RoadRun-i kan du uppleva ett träningspass där du står i centrum.
Ställ in intensiteten på ditt träningspass, visa alla data, inklusive din träningsposition, allt integrerat i en LED-konsol. Det innovativa kontrollsystemet gör att du kan justera hastighet och lutning med hjälp av ergonomiska omkopplare på den främre kontrollpanelen.
För konditionsträning kan du ansluta Bluetooth-sändaren eller aktivitetsmätare (BT 4.0).
Alla data visas på de olika LED-fönstren under träningspasset. 28 program inklusive 1 manuellt program, 24 förinställningar, 1 pulsprogram och 4 användarprofiler.
Återupptäck en naturlig "run", skapa en ny miljö.
Ladda ner och upptäck världen med Kinomap.
Gör världen till din träningsplats. Välj en rutt, tryck på Start och följ kartan, inklusive lutningsvariationer, i din egen takt.
Spela in alla dina träningspass i din egen iLog och dela dem via sociala medier.
"Spring världen runt hemma.
RoadRun-i drivs av en ny 2,8 hk motor med kontinuerlig drift och en toppeffekt på 4,5 hk, vilket minskar energiförbrukningen med upp till 40%.
RoadRun-i är ett av de tystaste och mest flexibla löpbanden på marknaden.
Den extra breda, 53 cm långa x 148 cm dämpade löpytan är utrustad med ett 3,3 mm ortopediskt löpband, som kompletterar och stöder den perfekta balansen mellan stötdämpning och ytan på sol. Effekten liknar att springa på gräs.
RoadRun-i har Progressive Shock Absorption System, som balanserar varje steg för att maximera dämpning och stöd, medan Integrated Hydraulic Shock Absorption System gradvis minskar stöten när du springer. Det integrerade hydrauliska stötdämpningssystemet minskar gradvis stöten när du springer och minskar påverkan på dina leder med 15 % jämfört med löpning på väg.
Din träningsupplevelse är uppbyggd kring dig. Ändra din träningsintensitet, visa dina tävlingsdata och din träningsposition: allt integrerat på en LED-skärm.
Med konsolreglagen kan du ändra hastighet och lutning med hjälp av ergonomiska omkopplare på frontpanelen.
Justera hastighet och lutning med en enkel knapptryckning. One Touch Control-knapparna ger dig direkt kontroll över hastighets- och lutningsinställningarna med en enkel knapptryckning.
RoadRun-i använder Bluetooth 4.0 för mer exakt registrering av hjärtfrekvensen. Compatible med Bluetooth-bröstbälte eller aktivitetsmätare.
Alla data från ditt träningspass visas i olika LED-fönster. 28 program, inklusive 1 start rapide, 24 fördefinierade löprundor, 1 pulsträningsrutt och 4 användarprofiler.
Konsolen är utrustad med en hållare för surfplatta så att du kan titta på dina favoritfilmer, TV-program eller musikvideor medan du tränar.
Omforma en naturlig rutt, skapa en ny miljö.
RoadRun-i har ett integrerat Bluetooth 4.0-chip som gör att du kan ansluta din surfplatta eller smartphone och göra ditt löpband compatible med en hel rad appar, som erbjuder flera interaktiva träningsalternativ.
Kinomap ger dig tillgång till hela världen från ditt eget hem.
För en mer realistisk upplevelse synkroniserar appen lutnings- och nedåtgående funktioner.
Välj helt enkelt en video, tryck på Start och följ kartan i din egen takt!
Använd din iLog för att registrera viktig statistik efter varje träningspass.
Dela med dig av dina löprundor på sociala medier.

Mer information

Varumärke DKN Technology
Tillverkarens SKU 20309
Färg grå
Färg Grå
Storlek 188x90x141 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1