Motionscykel DKN Technology EB-2400 [Storlek 57x112x138 cm]

Motionscykel DKN Technology EB-2400 [Storlek 57x112x138 cm]

14 630,04 kr

11 718,84 kr

-20%
Förvandla din träning med motionscykeln DKN Technology EB-2400. Ergonomisk prestanda och industriell design för intensiva och bekväma träningspass.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Motionscykel DKN Technology EB-2400

EB-2400 erbjuder en industriell design som är anpassad till varje användare: anpassningsbara funktioner för en stimulerande men bekväm träning.
Ergometern är utformad för användare på tous olika konditionsnivåer och har en slitstark sadel och mikrojusterbara positioner för att säkerställa smidiga rörelser för alla användare.
Tröghetsenheten på 14 kg bromsas av ett EMS-system. Det elektromagnetiska motståndet kan generera en full laddning på mindre än 5 sekunder, vilket gör den här cykeln till en perfekt högintensiv intervalltränare med en extremt jämn och behaglig spinning.
EB Line har en kontrollpanel med en knapptryckning som är utformad för att vara enkel och lätt att använda. Personal coaching": en multifunktionell LCD-färgskärm som visar alla funktioner samtidigt: hastighet, stoppur, distans, kaloriförbrukning, watt och hjärtfrekvens.
EB-2400 erbjuder 12 olika förinställda program (nybörjare, avancerad och prestanda), konditionsträning och manuell motståndsreglering kombinerat med 32 träningsnivåer.
Ergometern har också ett kontinuerligt wattprogram från 10 till 450 watt, som kan justeras i intervaller om 5 watt.
Det ergonomiska styret ger tillräckligt med utrymme för att alla ska kunna inta en helt naturlig träningsposition, vilket ger balans mellan över- och underkroppen och undviker ryggsmärtor.
För konditionsträning kan du använda Bluetooth-sändaren (tillval). Den ansluts automatiskt via Bluetooth 4.0 och möjliggör en stabil och mer exakt registrering av hjärtfrekvensen.
Compatible med Kinomap, Vescape och Bitgym.
En helt ny upplevelse av hemmaträning.
Planera din egen rutt med hjälp av Google Maps© och synkronisera avstånd och lutning med hastigheten och intensiteten i ditt träningspass.
Upptäck världen, i avskildhet i ditt eget hem. Med Kinomap kan du själv kolla in faktiska rutter. Skapa din egen rutt, tryck på Start och följ kartan eller välj Street View©, i din egen takt.
Kör på riktigt, i ditt eget hem...

Mer information

Varumärke DKN Technology
Tillverkarens SKU 20486
Färg svart
Färg Svart
Storlek 57x112x138 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1