Motionscykel DKN Technology M-460 [Storlek 54x88x134 cm]

Motionscykel DKN Technology M-460 [Storlek 54x88x134 cm]

4 835,88 kr

3 866,74 kr

-20%
Förbättra din hemmaträning med Biking Bike DKN Technology M-460. En kompakt och mångsidig maskin för regelbunden konditionsträning.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Motionscykel DKN Technology M-460

Träna din kondition med Magbike M-460

Denna motionscykel är en kompakt, högpresterande maskin avsedd för regelbunden träning och hjärtträning. Dess stora storlek gör den också idealisk för barn och personer med nedsatt självständighet.

Flera olika alternativ:

  • Trapphus i rostfritt stål
  • Ergonomisk form verstelbaar
  • Komfortzoner verstelbaar
  • 8 arbetsstationer
  • Träningsdator med visning av divers parametrar
  • Säkerhetsanordning
  • Halkfria pedaler med halkskyddande remsor

En höghastighets hemträningsmaskin är idealisk för barn.

Denna typ av maskin minskar risken för fall och yrsel vid öppning och stängning. Om vi är äldre kan vi förbättra vår balans och rörlighet, vilket gör det lättare för oss att fortsätta använda den höga ramen på traditionella träningsmaskiner. Tack vare maskinens höga effekt kan äldre personer öppna och stänga maskinens dörrar på ett säkert sätt, vilket minskar risken för ongelukken och gör att maskinen kan användas regelbundet. Dessutom har de större hemträningsmaskinerna en mer robust structure och design, vilket gör det möjligt för äldre att anpassa sig till sina individuella behov och komfort, och undvika besväret med att använda och använda maskinen för länge.

Ergonomiskt stöd för bekväma träningspass

Magbike M-460 har en robuststructure och en komfortzon som kan användas både horisontellt och vertikalt. Denna ergonomiska position hjälper dig att slappna av under träningspasset. Dessutom är fötterna på loppet utformade för att ge extra stabilitet och hjälpa fötterna att komma till rätta i sin position.

Fasta träningsstöd för en mängd olika träningspass

Med 8 stöd och en vikt på 7 kg kan Magbike M-460 användas för både lätta och intensiva träningspass. Om du vill träna mer intensivt är den här motionscykeln perfekt för dig.

Träningsdator med flaggfunktion

Motionscykeln Magbike M-460 är utrustad med en träningsdator som visar olika parametrar, t.ex. tid, träningshastighet, distans, kaloriförbrukning och RPM (antal rörelser per minut). Dessutom kan du använda de oöverträffade belastningsindikatorerna i fodralet för att registrera din arbetsbelastning under träningspasset i tanken. Den storaLCD-skärmen ( 13 x 6 cm) visar en klar och tydlig bild av din dator.

Kompatibilitet med BitGym-applikationen

Med BitGym-applikationen, som finns på compatible med tous cardio-maskiner, kan duförbättra dina träningspass. Appen använder beprövad teknik och en framåtriktad kamera på din surfplatta eller telefon för att på ett tillförlitligt sätt mäta din träningskadens. Detta gör att du kan hålla bättre koll på din träning och förbättra dess kvalitet.

En effektiv lösning för dockning och uppställning

Motionscykeln Magbike M-460 är kompakt och lätt att transportera när den inte används. Med transporthjulen kan du flytta den från en kabin till en annan, vilket gör ditt träningsprogram flexibelt och effektivt.

Motionscykeln Magbike M-460 är därför det perfekta verkt yget för tous dig som vill ha ett bekvämt och högpresterande verktyg för regelbunden konditionsträning. Tack vare balansfunktionerna, blodtrycksmätningen och kompatibiliteten med BitGym-appen erbjuder denna hemmatränare en effektiv och ändamålsenlig träningstjänst.

Mer information

Varumärke DKN Technology
Tillverkarens SKU 20491
Färg svart
Färg Svart
Storlek 54x88x134 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1