Löpband DKN Technology Endurun [Storlek 207x90x157 cm]

Löpband DKN Technology Endurun [Storlek 207x90x157 cm]

30 128,43 kr

21 557,34 kr

-28%
Maximera din träning med EnduRun löpband från DKN Technology. 2,5 hp för oslagbar funktionell prestanda.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 7 dagar

Beskrivning

Löpband DKN Technology Endurun

Designad och byggd för funktionell prestanda Löpbandet EnduRun har en exceptionellt kraftfull AC-motor med 2,5 hk kontinuerlig effekt och en hög topphastighet på 22 km/h, vilket gör det lämpligt för de snabbaste sprintarna.
Den överdimensionerade löpytan på 54 cm x 151 cm ger en säker och bekväm löpupplevelse och erbjuder utmärkt stötdämpning och stöd för varje steg tack vare det progressiva stötdämpningssystemet. Detta minskar påverkan på leder och ligament med 15% jämfört med löpning på väg.
Dessutom erbjuderEnduRun ett imponerande lutningsintervall från 0 till 15%.
Den här kraftfulla enheten ger personlig träningsinformation tack vare 5 användarprofiler och är utrustad med en ljusstark, intuitiv 7" LED-skärm i mitten av konsolen.
Hastighet och lutning regleras enkelt med hjälp av knapparna på konsolen. Användargränssnittet erbjuder ett brett urval av 18 unika träningsprogram som utformats av en certifierad personlig tränare. Dessutom finns det 3 användardefinierade mållägen, 3 hjärtfrekvensstyrda mållägen och 3 manuella mållägen (tid, distans och kalorier).
Träna i rätt pulszon med en trådlös Bluetooth® Smart-pulssändare.
För att göra varje träningspass till en njutning harEnduRun en integrerad hållare för surfplatta, ett USB-uttag port och ett ljudsystem med stereohögtalare.
EnduRun har också ett inbyggt Bluetooth 4.0-chip, så att du kan ansluta din surfplatta eller smartphone och göra ditt löpband compatible med en applikation som erbjuder flera interaktiva träningsalternativ: Kinomap.
Och efter användning kan du enkelt förvaraEnduRun tack vare Safety Lock-systemet.

Mer information

Varumärke DKN Technology
Tillverkarens SKU 20494
Färg svart
Färg Svart
Storlek 207x90x157 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1