Löpband DKN Technology Airun-C [Storlek 165x78x122 cm]

Löpband DKN Technology Airun-C [Storlek 165x78x122 cm]

9 732,96 kr

8 046,03 kr

-17%
Få ut det mesta av ditt utrymme och få en effektiv träning med Airun-C V2 hopfällbart löpband från DKN Technology. Perfekt för träning.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Löpband DKN Technology Airun-C

Airun-C V2 hopfällbart löpband: den perfekta utrymmesbesparande lösningen
Letar du efter ett löpband som passar in i ditt begränsade utrymme och som ger dig en utmärkt promenad- eller jogging léger upplevelse hemma? Airun-C V2 är lösningen. Det här funktionsspäckade löpbandet kan fällas ihop vertikalt eller horisontellt och förvaras under en säng, vilket gör det till en idealisk platsbesparande lösning för ditt fitness hem.
Här är bara några av fördelarna:
Kontinuerlig 1,5 hk motor
Hastighet upp till 15 km/h
Väl vadderat däck och 51 x 125 cm löpyta
Ljus LED-display med bakgrundsbelysning
12 förprogrammerade rutter
Tillval Bluetooth pulsmätare
Compatible med tillval Bluetooth bröstband
Anpassningsbara rutter med Kinomap-appen
Förstärkt ram för ökad stabilitet och hållbarhet
Det här hopfällbara löpbandet har en förstärkt ram för ökad stabilitet och hållbarhet, vilket gör det till en robust och pålitlig utrustning för ditt hemmagym.
Extra stor löpyta och progressivt stötdämpningssystem
Löpbandet har en extra bred och lång löpyta som ger en bekväm gångupplevelse. Dessutom absorberar det progressiva stötdämpningssystemet över 40 % av stöten från löpningen, vilket minskar trycket på knän, fotleder och leder.
LED-konsolen ger kontinuerlig information om träningsdata.
LED-konsolen ger kontinuerlig information om alla träningsdata, inklusive hastighet, förfluten tid, tillryggalagd sträcka, kaloriförbränning och hjärtfrekvens (Bluetooth-bröstbälte som tillval). Med den här konsolen kan du följa dina framsteg och anpassa din träning efter dem.
Användarvänlig monitor med anpassningsbara funktioner och program
Det här löpbandet har 12 förprogrammerade rutter, 1 manuellt läge, 3 målräkningslägen (tid, distans eller kalorier) och 3 användardefinierade program, så att du kan anpassa din träning. Monitorn är användarvänlig och du kan spara dina träningsprofiler för att få ut så mycket som möjligt av ditt löpband. Monitorn finns också på compatible med Bluetooth-aktivitetsmätare (20462) som tillval.
Vikbar design för enkel förvaring och transport
Vårt Airun-C V2-löpband levereras 100% förmonterat i lådan, "Plug and Play". När du är klar viker du helt enkelt ihop det vertikalt eller platt för enkel förvaring och transport.
Kinomap-applikation för oändliga rutter och en förbättrad löpupplevelse
Med Kinomap-appen har du tillgång till ett oändligt antal rutter runt om i världen, vilket ger dig en mer realistisk löparupplevelse i din egen hemmiljö. Du kan också skapa eller välja en rutt, trycka på Start och följa kartan i din egen takt. Kinomap synkroniserar funktionerna för lutning och nedförsbacke med den valda rutten, för en mer intensiv löpupplevelse. Om du vill ta din inomhuslöpning till nästa nivå kan du ladda ner en Kinomap-video och följa livevideoströmmen för att fördjupa dig i vackra landskap medan du springer.

Mer information

Varumärke DKN Technology
Tillverkarens SKU 20501
Färg svart
Färg Svart
Storlek 165x78x122 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1