Platt bänk DKN Technology F2G [Storlek 121x63x42 cm]

Platt bänk DKN Technology F2G [Storlek 121x63x42 cm]

4 835,88 kr

3 939,58 kr

-19%
Förbättra din styrketräning hemma med DKN Technology F2G flat bench, designad av det välkända varumärket DKN.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Platt bänk DKN Technology F2G

Den platta bänken DKN Technology F2G är en förstklassig utrustning för styrketräning i hemmet. Denna platta bänk är designad av det välkända varumärket DKN Technology och är speciellt utformad för styrketräning. Oavsett om du är en erfaren idrottare eller en nybörjare inom sportvärlden är den här platta bänken det perfekta verktyget för att hjälpa dig att uppnå dina fitness och bodybuilding-mål.

Den platta bänken är tillverkad av högkvalitativa material och är både robust och bekväm. Den tjocka stoppningen ger optimalt stöd för dina träningssatser, medan den solida basen garanterar perfekt stabilitet under dina mest intensiva träningspass. Med den här platta bänken kan du utföra en mängd olika övningar som bänkpress, curls, benförlängningar och mycket merautres.

Förutom att vara praktisk och bekväm är den här platta bänken också mycket funktionell. Den har ett ryggstöd som kan justeras i flera lägen för att passa din kroppsform och dina specifika behov. Dessutom är den lätt att fälla ihop och förvara, vilket gör den till det perfekta valet för begränsade bostadsutrymmen.

Oavsett om du vill tona upp, stärka dina muskler eller helt enkelt hålla dig i form är DKN Technology F2G plattbänk ett smart val. Med sin exceptionella kvalitet och snygga design är den det perfekta tillskottet till ditt träningsutrymme i hemmet. Så vänta inte längre, skaffa den här platta bänken nu för effektiva och bekväma träningspass.

Mer information

Varumärke DKN Technology
Tillverkarens SKU 20560
Färg svart
Färg Svart
Storlek 121x63x42 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1