Kort nr 1 France Olympique Paris 2024

Kort nr 1 France Olympique Paris 2024

Börjar på: 979,42 kr

766,64 kr

-22%
Omfamna komforten och den tidlösa stilen hos No.1 Short Le Coq Sportif EFRO 24, tillverkad av det berömda franska sportmärket.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 979,42 kr

766,64 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Kort nr 1 France Olympique Paris 2024

Upptäck komforten och den tidlösa stilen hos våra N°1 shorts Le Coq Sportif EFRO 24. Dessa shorts tillverkas av det berömda varumärket Le Coq Sportif och är ett måste för mode- och sportfans på tous. Dessa shorts är designade för att erbjuda en perfekt passform och ultimat rörelsefrihet och är perfekta för alla dina sportaktiviteter och lediga dagar.

Med sin snygga design och klassiska färg är de här shortsen ett riktigt måste i garderoben. De är tillverkade av högkvalitativa material för att säkerställa exceptionell hållbarhet och komfort. Subtila detaljer som den broderade Le Coq Sportif -logotypen ger dessa mångsidiga shorts en sofistikerad touch.

No.1 Le Coq Sportif EFRO 24 Short är också mycket funktionella. De har praktiska sidofickor där du kan förvara dina viktigaste saker på ett säkert sätt. Dessutom håller antiperspirationstekniken dig torr och bekväm även under de mest intensiva träningspassen.

Oavsett om du är en hängiven idrottsman eller bara letar efter ett par snygga och bekväma shorts är No. 1 Le Coq Sportif EFRO 24 Short något för dig. Så gå vidare och lägg till dem i din samling idag!

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2410053
Färg ecru
Färg Beige
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Team France
Sortiment Jeux Olympiques 2024