Ballong Baden Sports Legend

Ballong Baden Sports Legend

Börjar på: 367,28 kr

276,07 kr

-25%
Bollen Baden Sports Legend, designad av ett välkänt varumärke, är ett måste för alla basketfans. Upptäck den nu!
Franska storlekar som standard

Börjar på: 367,28 kr

276,07 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Ballong Baden Sports Legend

Bollen Baden Sports Legend är ett måste för alla basketfans. Bollen har designats av det välkända varumärket Baden Sports och är en perfekt blandning av kvalitet, prestanda och stil. Med sin eleganta design och livfulla färger kommer den att stå i centrum för uppmärksamheten på planen.

Bollen är tillverkad av högkvalitativa material och är utformad för att tåla upprepade stötar och slitage. Konstruktionen i syntetiskt läder ger exceptionellt grepp och kontroll, så att du kan förbättra ditt skytte och dina passningar. Oavsett om du är en professionell spelare eller en passionerad amatör kommer den här bollen att uppfylla alla dina förväntningar.

Bollen Baden Sports Legend har utformats speciellt för basket och ger en makalös känsla för spelet. Dess storlek och vikt är perfekt anpassade för enkel och exakt hantering. Du kommer att kunna dunka, dribbla och skjuta med enastående flyt och precision.

Men den här bollen är inte bara högpresterande, den är också hållbar. Tack vare den högkvalitativa designen håller den länge, så du kommer att kunna njuta av den under många säsonger framöver. Dessutom gör den tidlösa designen den till ett riktigt samlarobjekt för alla basketfans.

Oavsett om du spelar inomhus eller utomhus kommer Baden Sports Legend -bollen att vara din bästa allierade på planen. Dess exakta rebond och slitstyrka gör den till ett perfekt val för alla typer av spelytor. Vänta inte längre med att lägga vantarna på denna legendariska boll och förbättra ditt spel med stil.

Kort sagt, Baden Sports Legend -bollen är det perfekta valet för alla krävande basketspelare. Prestanda, hållbarhet och stil är kännetecknen för denna måste-ha-boll från Baden Sports. Missa inte chansen att spela med de bästa och lägg vantarna på Baden Sports Legend-bollen nu.

Mer information

Varumärke Baden Sports
Tillverkarens SKU 303000805
Färg lila/gul
Färg Violett
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen