Sweatshirt med huva och dragkedja New York Yankees Essential

Sweatshirt med huva och dragkedja New York Yankees Essential

Börjar på: 918,21 kr

688,66 kr

-25%
Visa ditt stöd för Yankees med denna Essential zip hoodie från New Era. Bekväm och moderiktig för passionerade fans.

Slut i lager

Beskrivning

Sweatshirt med huva och dragkedja New York Yankees Essential

New York Yankees Essential zip-up hoodie från New Era är ett måste för alla baseballfans, särskilt New York Yankees. Denna sweatshirt kombinerar stil och komfort, så att du kan visa ditt stöd för ditt favoritlag samtidigt som du håller dig trendig.

Den här huvtröjan med dragkedja är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk vid beröring och bekväm att bära. Den har en justerbar huva som skyddar mot väder och vind och en praktisk dragkedja för enkel användning. Framfickorna gör att du kan hålla händerna varma eller förvara småsaker.

Logotypen New York Yankees visas stolt på framsidan av denna sweatshirt, vilket gör den till ett perfekt val för matchdagar eller helt enkelt för att lägga till en touch av sportig stil till din vardagsoutfit. Oavsett om du är på en match eller bara går runt på stan, kommer denna sweatshirt att låta dig visa din kärlek till Yankees i stil.

Förutom att vara snygg är denna sweatshirt också funktionell. Den robusta designen garanterar hållbarhet, medan den bekväma passformen gör att du kan röra dig fritt. Den är perfekt för svalare dagar eller utomhusaktiviteter, men kan också bäras under en jacka på kallare dagar.

Sweatshirten finns i flera storlekar och passar alla Yankees-fans, både män och kvinnor. Så lägg till New York Yankees Essential zip-up hoodie från New Era till din garderob nu. Det är det perfekta valet för att visa din stolthet för ditt favoritlag samtidigt som du är bekväm och snygg. Heja Yankees!

Mer information

Varumärke New Era
Tillverkarens SKU 60332157
Färg svart/vit
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Team New York Yankees
Egenskaper huva