T-shirt Los Angeles Dodgers World Series

T-shirt Los Angeles Dodgers World Series

Börjar på: 550,93 kr

440,74 kr

-20%
Visa ditt stöd för Dodgers från Los Angeles med New Era World Series-t-shirten. Lägg till den i din samling nu!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 550,93 kr

440,74 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt Los Angeles Dodgers World Series

Los Angeles Dodgers World Series T-shirt från New Era är ett måste för tous fans av Dodgers från Los Angeles. Med sin djärva design och överlägsna kvalitet gör denna T-shirt det möjligt för dig att visa ditt ovillkorliga stöd för ditt favoritlag.

T-shirten är tillverkad av mjuk, skön bomull och passar perfekt för varma sommardagar eller när du vill stötta ditt lag på matcher. Logotypen Dodgers finns i stort tryck på framsidan av T-shirten, en stolt påminnelse om deras seger på World Series.

Oavsett om du är ett hängivet Dodgers -fan eller bara letar efter en trendig T-shirt att lägga till i garderoben, är denna T-shirt perfekt för alla tillfällen. Du kan bära den med jeans för en avslappnad look eller kombinera den med shorts för en sportig look.

Som ett äkta Dodgers-fan får du inte missa chansen att äga denna T-shirt från World Series. Ge den till dig själv eller till en vän eller familjemedlem som delar din passion för detta legendariska lag.

Vänta inte med att lägga tillLos Angeles Dodgers World Series T-shirt från New Era till din samling av sportkläder. Visa din stolthet i Dodgers och var redo att stödja dem i deras nästa spännande säsong. Så vänta inte längre och skaffa denna T-shirt nu!

Mer information

Varumärke New Era
Tillverkarens SKU 60502609
Färg blå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Team Los Angeles Dodgers