Sweatshirt med huva Miami Heat NBA

Sweatshirt med huva Miami Heat NBA

Börjar på: 856,99 kr

685,59 kr

-20%
Stå ut från mängden med vår huvtröja NBA Miami Heat från New Era för en sportig, urban stil som är oemotståndlig.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 856,99 kr

685,59 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med huva Miami Heat NBA

Fördjupa dig i världen av NBA med Miami Heat hoodie från det berömda märket New Era. Denna huvtröja är det perfekta valet för alla inbitna fans av basketlagetball från Miami Heat.

Tillverkad av högkvalitativa material, erbjuder denna huvtröja ultimat komfort och exceptionell hållbarhet. Det mjuka, varma tyget håller dig varm under de kallare månaderna och gör att du kan visa ditt stöd utan att kompromissa med din stil.

Den estetiska designen på denna huvtröja är inspirerad av lagets färger och logotyp Miami Heat, vilket gör den till ett måste för alla sanna fans. Det djärva röda och svarta, tillsammans med den ikoniska logotypen, är perfekt integrerade i designen för att skapa en snygg och sportig look.

Oavsett om du tittar på matchen på TV eller njuter av en dag ute på stan, kommer denna hoodie att låta dig stolt visa ditt stöd för laget Miami Heat. Förutom att vara ett sportplagg kan den också bäras för vardagliga fritidskläder.

Denna New Era hoody är också en utmärkt present till alla basketfans -ball och supportrar till Miami Heat-laget. Ge den till en vän eller familjemedlem och de kommer säkert att älska den.

Missa inte chansen att representera ditt favoritlag i stil med Miami Heat NBA hoodie från New Era. Lägg till den i din garderob nu och visa din lagstolthet på Miami Heat var du än är. Heja Heat!

Mer information

Varumärke New Era
Tillverkarens SKU 60505424
Färg svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Team Miami Heat
Egenskaper huva