Sweatshirt med huva Washington Wizards NBA

Sweatshirt med huva Washington Wizards NBA

Börjar på: 856,99 kr

642,74 kr

-25%
Kolla in Washington Wizards NBA hooded sweatshirt från New Era, så att du kan stödja ditt favoritlag med stil!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 856,99 kr

642,74 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med huva Washington Wizards NBA

Washington Wizards NBA hoodie från New Era är ett måste för alla fans av basketlaget Washington Wizards. Sweatshirten är inte bara bekväm och moderiktig, den ger dig också möjlighet att visa ditt stöd för ditt favoritlag.

Hoodien är tillverkad av högkvalitativa material och är både mjuk och slitstark. Den är perfekt för att hålla värmen på bortamatcher eller för vardagskläder look. Den broderade Washington Wizards -logotypen på bröstet är en riktig stolthetssymbol för lagets fans.

Hoodiens design är också mycket snygg. Med sin blå huvudfärg och röda och vita detaljer återspeglar den perfekt de ikoniska färgerna hos Washington Wizards-laget. Den smala passformen och de omsorgsfulla detaljerna gör den dessutom både bekväm och modern.

Oavsett om du är ett långvarigt Washington Wizards -fan eller bara vill lägga till ett sportigt modeplagg i din garderob, är denna huvtröja ett perfekt val. Den gör att du kan visa ditt stöd för laget samtidigt som du är trendig och avslappnad.

Så gå vidare och lägg till Washington Wizards NBA hoody från New Era till din sportklädkollektion just nu. Det är ett köp du inte kommer att ångra, och ett som kommer att följa dig i alla dina stunder av avkoppling och fritid. Gå till Wizards!

Mer information

Varumärke New Era
Tillverkarens SKU 60505425
Färg ljusgrå
Färg Grå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Team Washington Wizards
Egenskaper huva