Sweatshirt med huva New York Knicks NBA

Sweatshirt med huva New York Knicks NBA

Börjar på: 856,99 kr

685,59 kr

-20%
Visa din kärlek till Knicks de New York med denna New Era officiella NBA huvtröja.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 856,99 kr

685,59 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med huva New York Knicks NBA

New York Knicks NBA hoodie från New Era är ett måste för alla basketfans, särskilt de som stöder det ikoniska New York Knicks-laget. Med sin snygga och moderna design är denna sweatshirt perfekt för att visa din passion för Knicks var du än är.

Hoodien är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder optimal komfort och hållbarhet. Den justerbara huvan ger dig skydd mot kyla och regn samtidigt som du behåller din urbana stil. Noggranna detaljer, som förstärkta sömmar och broderade detaljer, ger plagget en touch av kvalitet.

Med New York Knicks -logotypen stolt på bröstet är denna sweatshirt ett utmärkt sätt att visa ditt stöd för ditt favoritlag. Oavsett om du går på en match på Madison Square Garden eller tittar på matchen hemifrån, kommer du alltid att vara redo att heja på Knicks med denna sweatshirt.

Dessutom är denna New York Knicks NBA hoodie ett utmärkt val för svalare dagar eller utomhusträning. Tack vare det ventilerande tyget håller den dig varm utan att du svettas. Så du kan bära din sweatshirt året runt, på vintern eller sommaren.

Med sin avslappnade, sportiga stil passar den här sweatshirten både män och kvinnor. Den finns i ett brett utbud av storlekar som passar alla kroppstyper. Oavsett om du bär den till gymmet eller för en promenad runt stan, kommer du alltid att vara i framkant av modet med denna New York Knicks hoody från New Era.

Kort sagt, om du är ett fan av New York Knicks eller om du letar efter en hoodie av hög kvalitet, då är denna modell från New Era något för dig. Lägg till den till din sportkollektion nu och visa stolt dina färger med stil och elegans. Heja Knicks!

Mer information

Varumärke New Era
Tillverkarens SKU 60505426
Färg ljusgrå
Färg Grå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Team New York Knicks
Egenskaper huva