Sweatshirt med huva Detroit Pistons NBA

Sweatshirt med huva Detroit Pistons NBA

Börjar på: 856,99 kr

642,74 kr

-25%
Visa ditt stöd för laget Detroit Pistons med denna huvtröja New Era NBA, perfekt för basketfans!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 856,99 kr

642,74 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med huva Detroit Pistons NBA

Detroit Pistons NBA hoodie från New Era är ett måste för alla fans av Detroits ikoniska basketlag Pistons.ball. Med sin snygga design och ultimata komfort är denna sweatshirt perfekt för att visa ditt stöd för ditt favoritlag samtidigt som du håller dig trendig.

Hoodien är tillverkad i mjukt, varmt tyg som håller dig varm under de kallare månaderna. Den justerbara huvan skyddar dig mot vind och regn samtidigt som du håller stilen. Logotypen Detroit Pistons visas stolt på bröstet, vilket gör den perfekt för matchdagar eller bara för att gå runt på stan.

Förutom att vara bekväm och snygg är denna sweatshirt också en högkvalitativ produkt. Varumärket New Era är känt för sina högkvalitativa produkter, och denna sweatshirt är inget undantag. Den är utformad för att hålla länge och stå emot vardagligt slitage, så att du kan bära den med stolthet under många säsonger framöver.

Oavsett om du är ett långvarigt Detroit Pistons -fan eller bara letar efter en tröja som är både modern och bekväm, är den här huvtröjan något för dig. Den finns i flera olika storlekar för att passa alla kroppstyper och passar både män och kvinnor.

Så vänta inte - lägg till denna Detroit Pistons NBA hoody från New Era till din sportkollektion nu. Visa ditt stöd för ditt favoritlag samtidigt som du håller dig varm och moderiktig. Det är ett köp du inte kommer att ångra! Gå till Pistons!

Mer information

Varumärke New Era
Tillverkarens SKU 60505428
Färg obsidianblå
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Team Detroit Pistons
Egenskaper huva