Sweatshirt med huva Denver Nuggets NBA

Sweatshirt med huva Denver Nuggets NBA

Börjar på: 856,99 kr

642,74 kr

-25%
Kolla in Denver Nuggets NBA hoodie från New Era, perfekt för fans av Denver laget! Gör dig redo för matchen!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 856,99 kr

642,74 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med huva Denver Nuggets NBA

Denver Nuggets NBA hoodie från New Era är ett måste för alla fans av basketlaget Denver Nuggets. Tillverkad av högkvalitativa material, erbjuder denna sweatshirt optimal komfort och unik stil.

Med den officiella Denver Nuggets -logotypen tryckt på bröstet är denna sweatshirt ett utmärkt sätt att visa ditt stöd för ditt favoritlag. Sweatshirtens eleganta, moderna design gör den också perfekt för avslappnade tillfällen eller för att gå på en match.

Denver Nuggets NBA hoodie från New Era har en justerbar huva och en praktisk känguruficka för att hålla händerna varma eller förvara småsaker. Den avslappnade, bekväma passformen gör den dessutom till det perfekta valet för avslappnade, sportiga outfits.

Den här huvtröjan är inte bara ett bra sätt att visa din passion för Denver Nuggets, den är också utformad för att hålla dig varm under de kallare månaderna. Oavsett om du tittar på en match live eller stöttar ditt lag hemifrån kommer den här tröjan att hålla dig varm och bekväm under hela säsongen NBA.

Hoodie Denver Nuggets NBA finns i flera olika storlekar för att passa alla kroppstyper och är den perfekta presenten till alla basketfans. Så vänta inte längre och lägg till den i din samling idag för att visa din stolthet för Denver Nuggets och deras resa till seger.

Mer information

Varumärke New Era
Tillverkarens SKU 60505429
Färg obsidianblå
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Team Denver Nuggets
Egenskaper huva