Sweatshirt med huva Orlando Magic NBA

Sweatshirt med huva Orlando Magic NBA

Börjar på: 856,99 kr

685,59 kr

-20%
Visa ditt stöd förOrlando Magic -laget med denna New Era NBA huvtröja - bekväm och snygg!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 856,99 kr

685,59 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med huva Orlando Magic NBA

Orlando Magic NBA hoodie från New Era är den perfekta accessoaren för alla fans av basketlagetball Orlando Magic . Med sin moderna design och livfulla färger kan du stolt visa ditt stöd för ditt favoritlag i denna sweatshirt.

Sweatshirten är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder oöverträffad komfort tack vare det mjuka, varma tyget. Du kommer att kunna bära den på sportkvällar eller bara för att koppla av hemma.

Logotypen Orlando Magic är tryckt i stort format på framsidan av tröjan, vilket gör den till ett måste för alla fans av laget. Dessutom skyddar huvan dig från kyla och vind under kyliga kvällar.

Oavsett om du går på ditt favoritlags match eller bara följer den hemifrån, kommer denna sweatshirt att hålla dig sportig och snygg på look. Den är också perfekt som present till en basketälskande vän eller familjemedlem.

Så vänta inte längre och lägg till denna Orlando Magic NBA hoody från New Era till din sportklädeskollektion. Visa ditt stöd för laget Orlando Magic med stil och komfort!

Mer information

Varumärke New Era
Tillverkarens SKU 60505430
Färg svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Team Orlando Magic
Egenskaper huva