Sweatshirt med huva Dallas Mavericks NBA

Sweatshirt med huva Dallas Mavericks NBA

Börjar på: 856,99 kr

685,59 kr

-20%
Visa din passion för Dallas Mavericks med NBA New Era hoodie. Bekväm och snygg, ett måste för alla team-fans.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 856,99 kr

685,59 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med huva Dallas Mavericks NBA

Dallas Mavericks NBA hoodie från New Era är ett måste för alla fans av basketlaget Dallas Mavericks. Denna sweatshirt är designad för fans av NBA som vill visa sitt stöd för sitt favoritlag i komfort och stil.

Den här huvtröjan är tillverkad av högkvalitativa material och är både mjuk och varm, perfekt för kyliga kvällar på stadion eller för att koppla av hemma och titta på en match. Logotypen Dallas Mavericks visas stolt på bröstet, med en snygg finish och ljusa färger som inte kommer att gå obemärkt förbi.

Förutom att den här huvtröjan är bekväm och snygg är den också mycket praktisk. Den justerbara huvan skyddar dig mot vind och regn, medan framfickorna håller dina händer varma eller förvarar dina småsaker. Så du kan representera Dallas Mavericks och ändå vara välutrustad för alla situationer.

Denna sweatshirt är ett perfekt val för fans av NBA och Dallas Mavericks, men den kan också vara en perfekt present till dina nära och kära som älskar basket. Med sitt världsberömda varumärke, New Era, och sin moderna, snygga design är denna hoodie ett måste för alla basketfans.

Så vänta inte längre och lägg till Dallas Mavericks NBA hoodie från New Era till din garderob nu. Oavsett om du ska gå på matchen eller bara hänga på look, kommer denna sweatshirt att ge dig optimal komfort och låta dig stolt visa ditt stöd för ditt favoritlag. Heja Mavericks!

Mer information

Varumärke New Era
Tillverkarens SKU 60505432
Färg ljusgrå
Färg Grå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Team Dallas Mavericks
Egenskaper huva