Sweatshirt med huva Chicago Bulls NBA

Sweatshirt med huva Chicago Bulls NBA

Börjar på: 856,99 kr

642,74 kr

-25%
Bär huvtröjan Chicago Bulls New Era med stolthet för att visa ditt stöd för NBA:s mest legendariska lag.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 856,99 kr

642,74 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med huva Chicago Bulls NBA

Chicago Bulls NBA hoodie från New Era är ett måste för alla fans av Chicagos ikoniska basketlag. Med sin moderna design och detaljer i linje med lagetsesprit är denna sweatshirt ett måste för alla fans av NBA.

Den här huvtröjan är tillverkad av högkvalitativa material och ger optimal komfort samtidigt som den håller dig varm under vintermånaderna. Det mjuka, slitstarka tyget gör att du kan bära den om och om igen utan att den förlorar sin form eller färg.

Logotypen Chicago Bulls visas stolt på bröstet och markerar ditt stöd för detta legendariska lag. Präglade detaljer ger en extra touch av stil till denna sweatshirt, som snabbt kommer att bli en basplagg i garderoben.

Oavsett om du går på en direktsänd match eller tittar på matchen från soffan är den här huvtröjan det perfekta valet för att visa din passion för Bulls. Med sin avslappnade passform och justerbara huva är den perfekt för alla tillfällen.

Missa inte chansen att lägga till denna Chicago Bulls NBA hoodie från New Era till din sportkollektion. Det är ett måste för alla lagfans och ett perfekt sätt att visa ditt stöd för Bulls, både på och utanför planen. Beställ nu och gör dig redo att uppleva spänningen på NBA samtidigt som du stolt bär Chicagos färger.

Mer information

Varumärke New Era
Tillverkarens SKU 60505434
Färg svart/svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Team Chicago Bulls
Egenskaper huva