Sweatshirt med huva Golden State Warriors NBA

Sweatshirt med huva Golden State Warriors NBA

Börjar på: 856,99 kr

685,59 kr

-20%
Gör ett stänk med New Era Golden State Warriors NBA hoodie: ett måste för fans av team!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 856,99 kr

685,59 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med huva Golden State Warriors NBA

Denna Golden State Warriors NBA hoody från New Era är ett måste för alla fans av basketlagetball Golden State Warriors . Tillverkad med omsorg och uppmärksamhet på detaljer är denna sweatshirt inte bara bekväm att bära, utan låter dig också visa ditt stöd för ditt favoritlag.

Designen på denna sweatshirt är både snygg och modern, med Golden State Warriors -logotypen broderad över framsidan och NBA -logotypen broderad på ärmen. Oavsett om du tittar på matchen från soffan eller tar en promenad runt stan, kommer denna sweatshirt att låta dig stolt representera ditt lag.

Huvtröjan är tillverkad av högkvalitativa material och är både mjuk och varm, perfekt för att hålla dig varm under vintermånaderna. Den justerbara huvan skyddar dig dessutom mot kyla och vind när du är ute och rör på dig.

Oavsett om du har varit ett hängivet Golden State Warriors -fan i flera år eller är nyfiken på detta spännande lag, är denna hoodie ett måste i din garderob. Den är också en utmärkt present till alla basketfans-ball, oavsett om det är din vän, bror eller pappa.

Missa inte chansen att visa din kärlek till Golden State Warriors med den här huvtröjan från New Era. Beställ din nu och bli en del av den snyggaste supportergruppen på NBA!

Mer information

Varumärke New Era
Tillverkarens SKU 60505435
Färg svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Team Golden State Warriors
Egenskaper huva