Sweatshirt med huva Phoenix Suns NBA

Sweatshirt med huva Phoenix Suns NBA

Börjar på: 856,99 kr

642,74 kr

-25%
Stöd ditt favoritlag i stil med denna Phoenix Suns NBA huvtröja från New Era.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 856,99 kr

642,74 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med huva Phoenix Suns NBA

Phoenix Suns NBA hoodie från New Era är ett måste för alla fans av basketlaget Phoenix Suns. Med sin moderna design och klara färger är den perfekt för att visa ditt stöd för ditt favoritlag.

Hoodien är tillverkad av högkvalitativa material och är både bekväm och slitstark. Du kan bära den på träningspass eller på en avkopplande dag ute - den kommer att gå överallt med dig i stil.

Logotypen Phoenix Suns visas stolt på framsidan, vilket säkert kommer att väcka uppmärksamhet och beundran hos autres basketfans. Med den här huvtröjan kan du visa din kärlek till Suns med stolthet.

Förutom sin snygga design är den här huvtröjan också mycket praktisk. Den justerbara huvan skyddar dig mot vind och regn, och kängurufickan håller händerna varma och dina småsaker i säkert förvar.

Oavsett om du letar efter den perfekta tröjan för att stödja ditt lag på matcher eller bara för att lägga till en sportig touch i din garderob, är Phoenix Suns NBA hoody från New Era det perfekta valet. Missa inte chansen att stolt representera Suns med detta högkvalitativa plagg. Så lägg till den i din samling nu!

Mer information

Varumärke New Era
Tillverkarens SKU 60505437
Färg svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Team Phoenix Suns
Egenskaper huva