Sweatshirt med huva Boston Celtics NBA

Sweatshirt med huva Boston Celtics NBA

Börjar på: 856,99 kr

642,74 kr

-25%
Visa din stolthet över Boston Celtics med New Era NBA hoodie - ett måste för alla fans av den gröna staden.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 856,99 kr

642,74 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med huva Boston Celtics NBA

Boston Celtics NBA hoodie från New Era är det perfekta valet för alla fans av basketlagetball Boston Celtics . Denna bekväma och snygga sweatshirt är tillverkad av högkvalitativa material och håller dig varm samtidigt som du visar ditt stöd för ditt favoritlag.

Huvtröjan har Boston Celtics -logotypen på framsidan och den berömda NBA -logotypen på ärmen. De broderade detaljerna ger plagget en touch av klass och äkthet. Du kommer garanterat att sticka ut i mängden med denna unika sweatshirt.

Den justerbara huvan ger dig skydd mot vind och kyla, medan de praktiska fickorna ger dig plats för alla dina nödvändigheter. Oavsett om du tittar på en match live eller tränar på planen kommer denna sweatshirt att hålla dig så bekväm som möjligt.

Som en äkta NBA officiellt licensierad produkt är denna sweatshirt ett måste för alla Boston Celtics fans. Oavsett om du har följt laget i flera år eller är ett nytt fan, kommer denna tröja att låta dig visa din kärlek till Celtics med stil.

Denna Boston Celtics NBA huvtröja från New Era är ett utmärkt val för kalla dagar och spelkvällar. Så vänta inte längre, visa ditt stöd för ditt favoritlag genom att skaffa denna tröja idag. Heja Celtics!

Mer information

Varumärke New Era
Tillverkarens SKU 60505438
Färg ljusgrå
Färg Grå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Team Boston Celtics
Egenskaper huva