Sweatshirt med huva Sacramento Kings NBA

Sweatshirt med huva Sacramento Kings NBA

Börjar på: 856,99 kr

642,74 kr

-25%
Anslut dig till Sacramento Kings -fansen med denna huvtröja New Era official NBA. Håll dig varm och trendig!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 856,99 kr

642,74 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med huva Sacramento Kings NBA

Sacramento Kings NBA hoodie från New Era är ett måste för alla Sacramento Kings-fans. Sweatshirten har en klassisk skärning som ger optimal komfort samtidigt som den stolt visar lagets färger och logotyp.

Hoodien är tillverkad av kvalitetsmaterial och är både mjuk och slitstark, vilket garanterar en lång livslängd. Logotypen Sacramento Kings är exakt broderad på framsidan, vilket ger en touch av stil och äkthet.

Oavsett om du går på en match eller tittar från soffan kommer denna huvtröja att hålla dig varm och låta dig visa ditt stöd för ditt favoritlag. Den mångsidiga designen gör den också till ett perfekt val för sportaktiviteter eller vardagliga fritidskläder.

Förutom att vara ett kvalitetsplagg är denna huvtröja också officiellt licensierad av NBA, vilket garanterar dess äkthet och överensstämmelse med ligans standarder. Den är ett måste för alla Sacramento Kings -fans som vill visa sin lagstolthet.

Oavsett om du är en samlare av NBA -merchandise eller bara ett sportmodefan, är denna Sacramento Kings NBA -hoodie från New Era ett viktigt inslag i din garderob. Så lägg till den i din samling idag!

Mer information

Varumärke New Era
Tillverkarens SKU 60505439
Färg ljusgrå
Färg Grå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Team Sacramento Kings
Egenskaper huva