Sweatshirt med huva Atlanta Hawks NBA

Sweatshirt med huva Atlanta Hawks NBA

Börjar på: 856,99 kr

642,74 kr

-25%
Visa ditt stöd för Atlanta Hawks med New Era NBA hoodie. Ett måste för alla basketfans!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 856,99 kr

642,74 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med huva Atlanta Hawks NBA

Atlanta Hawks NBA hoodie från New Era är ett måste för alla basketfans, särskilt de som håller på Atlanta Hawks-laget. Denna sweatshirt är det perfekta valet för alla tillfällen, oavsett om det är att titta på en match, gå ut med vänner eller bara koppla av hemma.

Hoodien är tillverkad av högkvalitativa material och är både bekväm och slitstark. Den har en justerbar huva och en praktisk känguruficka, perfekt för att hålla händerna varma eller förvara småsaker.

Logotypen Atlanta Hawks, det berömda lagets emblem, finns i stort tryck på sweatshirtens framsida, vilket gör den till ett perfekt val för att visa ditt stöd och din kärlek till detta lag. Dessutom finns NBA -logotypen också i litet tryck på ärmen, vilket ger tröjan en touch av äkthet och prestige.

Den här huvtröjan är inte bara bekväm och snygg, den är också mycket funktionell. Tack vare fleecedesignen håller den dig varm även under de kyligaste dagarna. Den är också lätt att ta hand om och behåller sin form och färg även efter upprepade tvättar.

Oavsett om du är ett inbitet Atlanta Hawks -fan eller bara en basketentusiast är denna New Era hoodie ett måste i din garderob. Beställ den nu och visa alla ditt stöd för ditt favoritlag!

Mer information

Varumärke New Era
Tillverkarens SKU 60505440
Färg svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Team Atlanta Hawks
Egenskaper huva