Sweatshirt med huva Utah Jazz NBA

Sweatshirt med huva Utah Jazz NBA

Börjar på: 856,99 kr

685,59 kr

-20%
Anamma NBA -stilen med komforten i New Era -hoodien i Utah Jazz-färgerna. Gör dig redo för fältet!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 856,99 kr

685,59 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med huva Utah Jazz NBA

Utah Jazz NBA hoodie från New Era är ett måste för alla fans av basketlaget Utah Jazz. Denna bekväma men ändå snygga sweatshirt är perfekt för att visa ditt stöd för ditt favoritlag på matcher eller i vardagen.

Huvtröjan är tillverkad av högkvalitativa material och håller dig varm och bekväm. Den justerbara huvan skyddar dig också mot kyla och vind under de kallaste dagarna.

Med sin design i de ikoniska Utah Jazz-färgerna är denna sweatshirt en riktig hyllning till ditt favoritbasketlag. Du kan stolt visa upp Jazz-loggan på bröstet, samt lagets nom tryckt på ryggen.

Oavsett om det gäller en sportig dag med vännerna eller avslappnade vardagskläder kommer denna hoody från Utah Jazz NBA att vara din bästa allierade. Dess tidlösa stil och moderna snitt gör den lätt att matcha med alla dina outfits.

Unna dig denna Utah Jazz NBA hoodie från New Era och gå med i gemenskapen av Utah Jazz fans. Det är den perfekta presenten för alla basketfans och ett måste för alla fans av laget. Missa inte chansen att visa ditt stöd för ditt favoritlag med denna unika, högkvalitativa sweatshirt. Så vänta inte längre, lägg den i din korg idag!

Mer information

Varumärke New Era
Tillverkarens SKU 60505442
Färg obsidianblå
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Team Utah Jazz
Egenskaper huva