Sweatshirt med huva Minnesota Timberwolves NBA

Sweatshirt med huva Minnesota Timberwolves NBA

Börjar på: 856,99 kr

642,74 kr

-25%
Visa din kärlek till Minnesota Timberwolves med denna huvtröja NBA New Era. Ett måste för alla fans av serien!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 856,99 kr

642,74 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med huva Minnesota Timberwolves NBA

- Färg: "svart

Minnesota Timberwolves NBA hoodie från New Era är ett måste för alla fans av basketlaget Minnesota Timberwolves. Med sin snygga svarta färg är den både trendig och trogen lagets färger.

Sweatshirten är tillverkad av högkvalitativa material och är både bekväm och slitstark. Den justerbara huvan skyddar mot kyla och regn, samtidigt som du visar ditt stöd för Timberwolves.

Lagets logotyp finns i stort tryck på sweatshirtens framsida, vilket gör den till ett riktigt samlarobjekt för alla fans. Du kan bära den på matcher eller helt enkelt i vardagen för att visa din passion för detta berömda lag.

Med sin moderna skärning och omsorgsfulla finish är denna huvtröja också ett trendigt plagg som passar perfekt till alla dina outfits. Oavsett om du är ute efter en sportig eller avslappnad look, kommer den att vara din idealiska allierade.

Så lägg vantarna på Minnesota Timberwolves NBA hoodie från New Era för att visa din kärlek till laget och få en unik, trendig look. Det är den perfekta presenten till alla basketfans och Timberwolves -laget!

Mer information

Varumärke New Era
Tillverkarens SKU 60505443
Färg svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Team Minnesota Timberwolves
Egenskaper huva