Sweatshirt med huva New Orleans Pelicans NBA

Sweatshirt med huva New Orleans Pelicans NBA

Börjar på: 856,99 kr

685,59 kr

-20%
Visa din passion för New Orleans Pelicans med NBA New Era hoodie. Bekväm och snygg, bär färgerna på ditt favoritlag.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 856,99 kr

685,59 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med huva New Orleans Pelicans NBA

New Orleans Pelicans NBA hoodie från New Era är ett måste för alla fans av New Orleans basketlag. Med de ikoniska färgerna och logotypen Pelicans är denna sweatshirt det perfekta valet för att visa ditt stöd för ditt favoritlag.

Tillverkad av mjukt, bekvämt tyg, kommer denna huvtröja att hålla dig varm och bekväm hela säsongen på NBA. Oavsett om du går på en match på stadion eller tittar på matchen från soffan, kommer denna sweatshirt att låta dig visa din stolthet över Pelicans.

Sweatshirtens eleganta, moderna design gör den dessutom till ett mångsidigt plagg som kan bäras både på träningspasset och på en avslappnad utflykt med vännerna. Med sin smala passform och kvalitetsfinish är denna sweatshirt både bekväm och snygg.

Som en officiell NBA-produkt är denna sweatshirt också ett utmärkt val för samlare. Lägg till den i din garderob och bli en av de bäst klädda fansen i New Orleans.

Representera stolt ditt favoritbasketlag med New Orleans Pelicans NBA hoodie från New Era. Beställ din nu och visa ditt stöd för Pelicans var du än är.

Mer information

Varumärke New Era
Tillverkarens SKU 60505444
Färg obsidianblå
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Team New Orleans Pelicans
Egenskaper huva