Sweatshirt med huva Oklahoma City Thunder NBA

Sweatshirt med huva Oklahoma City Thunder NBA

Börjar på: 856,99 kr

642,74 kr

-25%
Visa din passion för Oklahoma City Thunder med denna huvtröja NBA New Era, ett måste för alla fans!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 856,99 kr

642,74 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med huva Oklahoma City Thunder NBA

Oklahoma City Thunder NBA hoodie från New Era är ett måste för alla fans av det legendariska Oklahoma City Thunder-laget. Tillverkad i överlägsen kvalitet och med en snygg design är denna sweatshirt ett måste för alla tillfällen.

Hoodien är tillverkad av högkvalitativa material och är både bekväm och slitstark, med en hållbarhet som står sig över tid. Det mjuka, varma tyget håller dig varm under kyliga dagar och gör att du känner dig bekväm hela dagen.

Den ikoniska Oklahoma City Thunder -logotypen visas stolt på framsidan av sweatshirten, så att alla kan visa sitt stöd för sitt favoritlag. Med sin snygga och eleganta design kan denna sweatshirt bäras både på en match och varje dag för en avslappnad och sportig look.

Den justerbara huvan ger dig skydd mot väder och vind samtidigt som den ger din outfit en touch av stil. De praktiska framfickorna kan också användas för att hålla händerna varma eller förvara småsaker.

Denna Oklahoma City Thunder NBA hoody är en riktig hyllning till detta legendariska lag och dess passionerade fans. Oavsett om du är en hängiven supporter eller en fashionista som letar efter något trendigt, är denna sweatshirt något för dig.

Så gå vidare och lägg till denna Oklahoma City Thunder NBA hoody från New Era till din samling. Oavsett om det är till dig själv eller som en present till en nära och kär, är denna sweatshirt det perfekta valet för alla Oklahoma City Thunder fans. Heja Thunder!

Mer information

Varumärke New Era
Tillverkarens SKU 60505445
Färg obsidianblå
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Team Oklahoma City Thunder
Egenskaper huva