Sweatshirt med huva Milwaukee Bucks NBA

Sweatshirt med huva Milwaukee Bucks NBA

Börjar på: 856,99 kr

642,74 kr

-25%
Visa ditt stöd för Milwaukee Bucks med New Era NBA hoodie. Ett måste för alla fans!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 856,99 kr

642,74 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med huva Milwaukee Bucks NBA

Denna Milwaukee Bucks NBA huvtröja från New Era är ett måste för alla fans av Milwaukee Bucks-laget. Denna huvtröja har stolt lagets färger och logotyp, så att du kan visa ditt stöd för ditt favoritlag vart du än går.

Den här huvtröjan är tillverkad av högkvalitativa material och är både bekväm och slitstark. Det mjuka, varma tyget håller dig varm under kyliga kvällar samtidigt som det ger optimal komfort.

Med sin avslappnade passform och justerbara huva är denna sweatshirt inte bara snygg utan också praktisk. Du kan bära den till sportaktiviteter eller bara för att koppla av hemma.

Logotypen Milwaukee Bucks är exakt broderad på framsidan av sweatshirten, vilket ger plagget en touch av stil. Dessutom garanterar New Era:s kvalitetsfinish att denna huvtröja kommer att hålla länge.

Oavsett om du är ett långvarigt Milwaukee Bucks -fan eller precis har upptäckt detta spännande lag, är denna hoodie ett måste för din garderob. Så vänta inte längre och visa din kärlek till Bucks med denna premium-hoodie.

Mer information

Varumärke New Era
Tillverkarens SKU 60505447
Färg ljusgrå
Färg Grå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Team Milwaukee Bucks
Egenskaper huva