Sweatshirt med huva Houston Rockets NBA

Sweatshirt med huva Houston Rockets NBA

Börjar på: 856,99 kr

642,74 kr

-25%
Stöd Rockets i stil med New Era hoodie, ett måste för alla NBA-fans.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 856,99 kr

642,74 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med huva Houston Rockets NBA

Kolla in vår helt nya Houston Rockets NBA hoodie från New Era. Denna sweatshirt är ett måste för alla Houston Rockets fans. Oavsett om du är en hängiven supporter till laget eller bara ett basketfan, kommer denna sweatshirt att låta dig stolt visa din kärlek till Rockets.

Sweatshirten är tillverkad av högkvalitativa material och är både bekväm och slitstark. Dess huvförsedda design håller dig varm och bekväm under de kyligaste av dagar. Med den officiella Houston Rockets -logotypen broderad på bröstet är denna sweatshirt ett måste för alla NBA-fans.

Förutom att den är bekväm och snygg är denna sweatshirt också ett bra sätt att visa ditt stöd för Rockets-laget. Oavsett om du tittar på en match på TV eller går på en live-match, kommer denna sweatshirt att vara din bästa allierade när du hejar på ditt favoritlag.

Dessutom, med vårt samarbete med varumärket New Era, är du garanterad att få en produkt av högsta kvalitet. Deras engagemang för NBA fans återspeglas i varje detalj av denna sweatshirt, från kvaliteten på de material som används till precisionen i broderiet.

Så lägg till denna Houston Rockets NBA hoodie till din samling redan idag. Oavsett om du är ett långvarigt fan eller ny till laget, kommer denna tröja att vara ett måste i din garderob. Visa din passion för Houston Rockets i stil med denna sweatshirt från New Era. Heja Rockets!

Mer information

Varumärke New Era
Tillverkarens SKU 60505448
Färg ljusgrå
Färg Grå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Team Houston Rockets
Egenskaper huva