Sweatshirt med huva Cleveland Cavaliers NBA

Sweatshirt med huva Cleveland Cavaliers NBA

Börjar på: 856,99 kr

685,59 kr

-20%
Visa ditt stöd för Cleveland Cavaliers med denna New Era huvtröja från NBA, ett måste för basketfans!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 856,99 kr

685,59 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med huva Cleveland Cavaliers NBA

Cleveland Cavaliers NBA hoodie från New Era är ett måste för alla fans av basketlaget Cleveland Cavaliers. Med sin moderna design och överlägsna kvalitet är den perfekt för att stolt visa ditt stöd för ditt favoritlag.

Den här huvtröjan är ett måste för alla Cavaliers-fans, oavsett om du följer dem på matcher eller tränar på planen. Den bekväma passformen och kvalitetsmaterialen gör den perfekt för alla tillfällen.

Sweatshirten har de ikoniska lagfärgerna från Cavaliers, med den berömda logotypen broderad på bröstet. Så du kan visa ditt stöd för ditt lag samtidigt som du håller dig snygg och modern.

Denna huvtröja är tillverkad av det kända varumärket New Era och är en garanti för kvalitet och hållbarhet. Du kommer att kunna bära den i många år utan att den förlorar sin form eller färg.

Oavsett om du är ett långvarigt Cavaliers -fan eller ny i laget är den här huvtröjan ett måste för alla basketfans. Det är också den perfekta presenten till en nära och kära som delar din passion för Cavs.

Med sin justerbara huva skyddar denna sweatshirt dig från kyla och håller dig så bekväm som möjligt. Den har också en praktisk känguruficka för förvaring av småsaker.

Oavsett om du tittar på en match på TV eller stöttar ditt lag på läktaren, kommer denna Cleveland Cavaliers NBA hoody från New Era att vara din obestridda allierade. Den håller dig varm samtidigt som den stolt representerar färgerna på ditt favoritlag.

Så vänta inte längre och lägg till denna hoody till din Cavaliers klädkollektion idag. Med sin kvalitet, komfort och obestridliga stil kommer den snabbt att bli ditt favoritplagg för alla tillfällen. Heja Cavs!

Mer information

Varumärke New Era
Tillverkarens SKU 60505450
Färg obsidianblå
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Team Cleveland Cavaliers
Egenskaper huva