T-shirt Detroit Pistons NBA

T-shirt Detroit Pistons NBA

Börjar på: 367,28 kr

293,82 kr

-20%
Visa din passion för Detroit Pistons med NBA T-shirt från New Era. Ett måste för alla inbitna fans!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 367,28 kr

293,82 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt Detroit Pistons NBA

Denna Detroit Pistons NBA T-shirt från New Era är ett måste för alla basketfans, särskilt de som gillar Detroit Pistons-laget. Med sin snygga, moderna design är den det perfekta sättet att visa ditt stöd för ditt favoritlag samtidigt som du håller dig trendig.

Denna T-shirt är tillverkad av högkvalitativa material och är både mjuk och bekväm, perfekt för varma sommardagar eller för att bära under dina sportträningspass. Den ikoniska Detroit Pistons -logotypen visas stolt på framsidan och visar din passion för detta legendariska lag.

Oavsett om du tittar på en match live, tränar på planen eller är ute och rör dig i staden, kommer denna Detroit Pistons NBA T-shirt att vara din främsta allierade. Den mångsidiga stilen gör den lätt att matcha med byxor eller shorts, vilket gör den till ett perfekt val för alla tillfällen.

Oavsett om du är ett långvarigt fan eller precis har upptäckt laget Detroit Pistons, är denna T-shirt ett måste för alla basketfans. Så vänta inte längre, visa ditt stöd för ditt favoritlag genom att lägga till denna Detroit Pistons NBA T-shirt i din garderob just nu!

Mer information

Varumärke New Era
Tillverkarens SKU 60505455
Färg vit
Färg Vit
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Team Detroit Pistons