T-shirt Portland Trail Blazers NBA

T-shirt Portland Trail Blazers NBA

Börjar på: 367,28 kr

279,63 kr

-24%
Kolla in New Era T-shirt i färgerna från Portland Trail Blazers, laget som inte kan ignoreras på NBA. Gör dig redo för matchen!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 367,28 kr

279,63 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt Portland Trail Blazers NBA

Denna Portland Trail Blazers NBA t-shirt från New Era är ett måste för alla fans av Portlandsball basketlag. Tillverkad av högkvalitativa material, är denna t-shirt både bekväm och slitstark. Med Trail Blazers-logotypen tryckt på framsidan är denna t-shirt det perfekta sättet att visa ditt stöd för ditt favoritlag.

Oavsett om du är ett långvarigt fan eller bara har upptäckt laget, är denna t-shirt ett bra tillskott till din sportgarderob. Den kan bäras till matcher, träningspass eller helt enkelt för att visa din passion för Trail Blazers på en daglig basis.

T-shirtens klassiska design kompletteras av den officiella NBA-loggan, vilket gör den till det perfekta valet för alla basketfansball. Dessutom finns t-shirten i en mängd olika storlekar för att passa alla fans av laget.

När du ser fram emot de kommande Trail Blazers-matcherna, se till att du är redo med denna högkvalitativa New Era t-shirt. Lägg till den till din sportkollektion idag och visa alla att du är ett äkta Portland Trail Blazers fan. Heja Blazers!

Mer information

Varumärke New Era
Tillverkarens SKU 60505457
Färg vit
Färg Vit
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Team Portland Trail Blazers