T-shirt San Antonio Spurs NBA

T-shirt San Antonio Spurs NBA

Börjar på: 367,28 kr

293,82 kr

-20%
Visa din kärlek till Spurs i stil med NBA San Antonio T-shirt från New Era. Perfekt för fans!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 367,28 kr

293,82 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt San Antonio Spurs NBA

San Antonio Spurs NBA T-shirt från New Era är ett måste för alla fans av basketlaget San Antonio Spurs. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är både bekväm och snygg. Logotypen Spurs är tryckt i stort format på framsidan av T-shirten och visar stolt ditt stöd för laget.

Tröjan finns i flera olika storlekar för att passa alla supportrar och är också ett utmärkt val för modeälskare. Oavsett om du går på en match eller bär den varje dag, är denna T-shirt ett bra sätt att visa din passion för San Antonio Spurs.

Förutom att vara ett modeplagg är denna T-shirt också en bra souvenir för samlare av merchandise. Med Spurs -logotypen och New Era-märket är denna T-shirt en sann symbol för laget och dess partnerskap med ett välkänt varumärke.

Missa inte chansen att visa din stolthet över San Antonio Spurs med denna New Era T-shirt. Med sin överlägsna kvalitet och snygga design är den det perfekta valet för alla fans av laget. Beställ nu och lägg till denna T-shirt till din samling av Spurs merchandise. Heja Spurs!

Mer information

Varumärke New Era
Tillverkarens SKU 60505458
Färg svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Team San Antonio Spurs