T-shirt Boston Celtics NBA

T-shirt Boston Celtics NBA

Börjar på: 367,28 kr

275,46 kr

-25%
Visa ditt stöd för Bostons favoritbasketlagball med NBA New Era T-shirt i Celtics-färgerna.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 367,28 kr

275,46 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt Boston Celtics NBA

Boston Celtics NBA T-shirt från New Era är ett måste för alla fans av Bostons legendariska basketlag. Denna T-shirt är tillverkad av högkvalitativa material och är både bekväm och snygg. Med sin klassiska, tidlösa design är den perfekt för alla tillfällen, oavsett om det är att titta på en match på TV eller gå ut med vänner.

Den ikoniska Boston Celtics -logotypen visas stolt på framsidan av T-shirten och visar ditt orubbliga stöd för laget. De ljusa, livfulla färgerna gör denna T-shirt lätt att matcha med vilken outfit som helst, oavsett om du är på planen eller ute på gatorna.

Som en produkt från varumärket New Era är denna T-shirt synonym med kvalitet och hållbarhet. Den är utformad för att hålla länge och stå emot tidens tand, vilket gör den till en klok investering för alla Boston Celtics-fans. Oavsett om du är en samlare av merchandise eller bara ett passionerat fan, är denna T-shirt ett måste i din garderob.

Bär din kärlek till Boston-laget stolt med Boston Celtics NBA T-shirt från New Era. Beställ den nu och visa alla att du är ett äkta Celtics-fan. Denna T-shirt är den perfekta presenten till dig själv eller någon du tycker om, så vänta inte längre och beställ din idag!

Mer information

Varumärke New Era
Tillverkarens SKU 60505459
Färg svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Team Boston Celtics