T-shirt Denver Nuggets NBA

T-shirt Denver Nuggets NBA

Börjar på: 367,28 kr

288,69 kr

-21%
Visa ditt stöd för Denver Nuggets i stil med denna New Era officiella NBA t-shirt. Tillgänglig nu!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 367,28 kr

288,69 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt Denver Nuggets NBA

Denver Nuggets NBA T-shirt från New Era är det perfekta valet för alla Denver Nuggets-fans. Med denna T-shirt kan du visa ditt stöd för ditt favoritlag på NBA samtidigt som du ser fashionabel ut.

T-shirten är tillverkad av högkvalitativa material för optimal komfort. Denver Nuggets -logotypen är tryckt på framsidan av T-shirten, vilket framhäver din stolthet över ditt lag. Dessutom är lagets nom tryckt på ärmen, vilket ger en extra touch av äkthet.

Oavsett om du går på en match eller bara kopplar av hemma, kommer denna T-shirt att vara din perfekta nya följeslagare. Den avslappnade, moderna stilen gör den också till ett perfekt val för vardagsbruk.

Som ett Denver Nuggets-fan förtjänar du att bära en officiell kvalitetsprodukt. Med denna New Era T-shirt kan du vara säker på att du bär en officiellt licensierad produkt från NBA.

Så vänta inte längre, lägg till denna Denver Nuggets NBA T-shirt från New Era till din samling nu och visa alla din kärlek till ditt favoritlag. Det är ett måste för alla sanna Denver Nuggets fans!

Mer information

Varumärke New Era
Tillverkarens SKU 60505462
Färg ljusgrå
Färg Grå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Team Denver Nuggets