T-shirt Dallas Mavericks NBA

T-shirt Dallas Mavericks NBA

Börjar på: 367,28 kr

293,82 kr

-20%
Visa ditt stöd för Mavericks med denna 100% äkta New Era T-shirt. Bär färgerna från ditt favoritlag!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 367,28 kr

293,82 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt Dallas Mavericks NBA

Dallas Mavericks NBA T-shirt från New Era är ett måste för alla fans avball Mavericks basketlaget från Dallas. Denna T-shirt är tillverkad av högkvalitativa material och har den ikoniska Mavericks -logotypen på framsidan. Med sin enkla, rena design är denna T-shirt perfekt för fans som vill visa sitt stöd för laget med stil.

Tillverkad av det berömda märket New Era, denna T-shirt är synonym med kvalitet och hållbarhet. Den är utformad för att tåla vardagligt slitage och kan bäras till dina favoritmatcher eller bara som fritidskläder. Den klassiska, bekväma passformen garanterar perfekt passform, medan det mjuka tyget håller dig bekväm hela dagen.

Oavsett om du är ett långvarigt Mavericks -fan eller bara vill lägga till ett samlarobjekt i din garderob, är denna T-shirt det perfekta valet. Den är också perfekt som present till en vän eller familjemedlem som delar din passion för laget.

Så vänta inte längre och visa stolt ditt stöd för Mavericks från Dallas med denna högkvalitativa T-shirt från New Era. Lägg till den till din sportkollektion idag och gör dig redo att heja på ditt favoritlag med stil nästa säsong på NBA. Heja Mavericks!

Mer information

Varumärke New Era
Tillverkarens SKU 60505464
Färg obsidianblå
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Team Dallas Mavericks