T-shirt Washington Wizards NBA

T-shirt Washington Wizards NBA

Börjar på: 367,28 kr

265,43 kr

-28%
Visa din passion för Washington Wizards med New Era NBA T-shirt - det ultimata valet för fans av NBA!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 367,28 kr

265,43 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt Washington Wizards NBA

Washington Wizards NBA T-shirt från New Era är ett måste för alla fans av basket och Washington Wizards-laget. T-shirten har lagets ikoniska färger och den officiella Wizards -logotypen broderad på framsidan. Den är tillverkad av mjuk, lätt bomull och ger optimal komfort hela dagen.

Den snygga, moderna designen på denna T-shirt gör den till ett perfekt val för alla tillfällen, oavsett om du ska gå på en match på Wizards eller bära den till vardags. Den runda halsen och de korta ärmarna gör den lätt att bära och matcha med byxor eller shorts.

Som en officiell produkt från NBA är denna T-shirt också ett bra sätt att visa ditt stöd för ditt favoritlag. Oavsett om du är ett långvarigt fan eller ny på Washington Wizards är denna T-shirt ett måste för att komplettera din sportklädeskollektion.

Tillverkad av det berömda märket New Era, känt för sina högkvalitativa produkter och samarbeten med de största lagen på NBA, kommer denna T-shirt inte att göra dig besviken. Med sin smala passform och omsorgsfulla finish är den både bekväm och snygg, för en sportig och trendig look.

Missa inte chansen att lägga till denna Washington Wizards NBA T-shirt till din garderob. Oavsett om det är till dig själv eller som present till en vän eller släkting, är det ett säkert val som kommer att tilltala alla basket- och Washington Wizards-fans. Så vänta inte längre och beställ denna måste-ha T-shirt nu för att visa ditt stöd för ditt favoritlag!

Mer information

Varumärke New Era
Tillverkarens SKU 60505468
Färg vit
Färg Vit
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Team Washington Wizards