T-shirt Sacramento Kings NBA

T-shirt Sacramento Kings NBA

Börjar på: 367,28 kr

293,82 kr

-20%
Visa ditt stöd för basketlaget Sacramento Kings med New Era NBA T-shirt. Ett måste för alla fans!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 367,28 kr

293,82 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt Sacramento Kings NBA

Sacramento Kings NBA T-shirt från New Era är ett måste för alla fans av Sacramentosball basketlag. Tillverkad av högkvalitativt tyg är denna T-shirt både bekväm och slitstark.

Designen på met T-shirt framhäver de livfulla färgerna hos Sacramento Kings-laget, med den ikoniska logotypen tryckt i stort format på framsidan. Oavsett om du tittar på en match på TV eller stöder ditt favoritlag live på stadion, kommer denna T-shirt att vara det perfekta valet för att visa din Kings stolthet.

Förutom sin attraktiva design är denna T-shirt också mycket funktionell. Det lätta tyget med andningsförmåga håller dig sval och bekväm även under matchens mest intensiva stunder. Dessutom gör den klassiska, avslappnade passformen den till ett mångsidigt plagg som kan bäras vid alla tillfällen.

Sacramento Kings NBA T-shirt från New Era är ett måste för alla fans av Sacramentosball basketlag. Oavsett om du är ett inbitet fan eller bara en sportmodeentusiast, kommer denna T-shirt att vara ett bra tillskott till din garderob. Vänta inte längre och visa ditt stöd för Kings med denna högkvalitativa T-shirt!

Mer information

Varumärke New Era
Tillverkarens SKU 60505473
Färg svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Team Sacramento Kings